glampingHet seizoen start volgend jaar, per 1 april 2020.


GLAMPING

Een andere fantastische optie dan verblijven in een yurt is: Verblijven in een volledig ingerichte, gezellige glamping tent, caravan of cabin op ons ecologisch opgezette, off grid, prachtige land.
Ook hierbij geldt dat je op een prachtige plek in onze olijven boomgaard terecht komt en dat je een plek helemaal voor jezelf hebt, met privacy, rust en stilte, midden in de natuur.

Er is een glamping tent van 4 meter (2 personen) en een van 6 meter (4 personen) doorsnede, verder is er een ruime caravan en twee cabins om uit te kiezen.
In de gezellige, gemeenschappelijke keuken/eetruimte zijn de toiletten en douches te vinden. Ook is daar internet (sateliet) en electriciteit (zonnepanelen) beschikbaar.

 

De 4 meter tent kost 280 euro per week en 43 euro per dag per 2 personen.

De 6 meter tent kost 300 euro per week en 45 euro per dag per 2 personen.

Per persoon extra: 7.50 per persoon per dag. Het minimum verblijf is 2 dagen.

Je kunt er een luxe welkomstpakket bijnemen (40 euro) waarin je allerlei lekkere verrasingen vind. Er kan bijvoorbeeld verse olijfolie inzitten, wijn, verse koffie, olijven, chocolade, lekkere hapjes, noem maar op. Dan hoef je in elk geval niet direct boodschappen te doen na aankomst.

Ontbijt voor alle of enkele dagen is ook te reserveren (10 euro per dag per persoon boven de 12 jaar, 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Baby's onder de 2 jaar gratis). Deze optie horen wij graag vòòr 17 uur de dag ervoor.

Via bijvoorbeeld 'www.doyouspain.com' kun je goedkoop een auto huren.

Tussen 1 november en 1 april zijn de glamping tenten niet beschikbaar in verband met de winter.

Neem contact op voor boeken, informatie en mogelijkheden.Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.