Voor nu, om een tip van de sluier op te lichten; de retrâite bevat onder andere; thetahealing aanleren (groepswerk) en ondergaan (individuele sessies), geleide meditatie met energie healing aanleren (in de groep) en ondergaan (sessies), stembevrijding en nog heel veel meer. 

Er zijn heel veel technieken en manieren die we met z’n drieën tot onze beschikking hebben en afhankelijk van de samenstelling van de groep en de vraag van de individu (die we hopen helder te krijgen met de teruggestuurde vragenlijst, na aanmelding) passen we dit aan, veranderen we dit en gebruiken we onze intuïtie en inzichten hiervoor.

Het doel is om tijdens deze week diep te gaan kijken naar wat je steeds tegenhoudt om verder te komen, het repeterende patroon te herkennen van de lagen waarin je jezelf tegenwerkt en deze op – de voor jou best passende manier- te helen. Het persoonlijke bevattingsvermogen van je bewustzijn zal ook meeromvattend worden: Ik zie dit altijd als ons persoonlijke ‘gymzaaltje’(of container) waarvan we de wanden, de vloer en het plafond zo goed kennen en wat meermalen tijdens ons leven omver gegooid moet worden om verder te komen. Na een diepgaande gebeurtenis is ons gymzaaltje weer vergroot en kan meer van de realiteit (en de illusie) bevatten. Het uit elkaar vallen en creëeren van een nieuw gymzaaltje, is noodzakelijk om te kunnen groeien, hoe moeilijk het ook kan zijn om de bekende omgeving (comfort zone) te laten gaan. Elke echte verandering vereist daarom ook een stukje moed.

Tegen het einde van de week zul je absoluut een diepgaande verandering doorgemaakt hebben. Dit alleen al vanwege het samenzijn met anderen en het gezamenlijk verder willen komen en de energie die dit oplevert en aantrekt. De tools die we meegeven kunnen je in de tijd na de retraîte helpen verder te gaan hiermee.