Voor nu, om een tip van de sluier op te lichten; de retrâite bevat onder andere; thetahealing aanleren (groepswerk) en ondergaan (individuele sessies), geleide meditatie met energie healing aanleren (in de groep) en ondergaan (sessies), stembevrijding en nog heel veel meer. 

Er zijn heel veel technieken en manieren die we met z’n drieën tot onze beschikking hebben en afhankelijk van de samenstelling van de groep en de vraag van de individu (die we hopen helder te krijgen met de teruggestuurde vragenlijst, na aanmelding) passen we dit aan, veranderen we dit en gebruiken we onze intuïtie en inzichten hiervoor.

Het doel is om tijdens deze week diep te gaan kijken naar wat je steeds tegenhoudt om verder te komen, het repeterende patroon te herkennen van de lagen waarin je jezelf tegenwerkt en deze op – de voor jou best passende manier- te helen. Het persoonlijke bevattingsvermogen van je bewustzijn zal ook meeromvattend worden: Ik zie dit altijd als ons persoonlijke ‘gymzaaltje’(of container) waarvan we de wanden, de vloer en het plafond zo goed kennen en wat meermalen tijdens ons leven omver gegooid moet worden om verder te komen. Na een diepgaande gebeurtenis is ons gymzaaltje weer vergroot en kan meer van de realiteit (en de illusie) bevatten. Het uit elkaar vallen en creëeren van een nieuw gymzaaltje, is noodzakelijk om te kunnen groeien, hoe moeilijk het ook kan zijn om de bekende omgeving (comfort zone) te laten gaan. Elke echte verandering vereist daarom ook een stukje moed.

Tegen het einde van de week zul je absoluut een diepgaande verandering doorgemaakt hebben. Dit alleen al vanwege het samenzijn met anderen en het gezamenlijk verder willen komen en de energie die dit oplevert en aantrekt. De tools die we meegeven kunnen je in de tijd na de retraîte helpen verder te gaan hiermee.

Retraîte beginnend op 15-09-2019 en eindigend op 21-09-2019.   

Deze retraîte start om 10.00 uur s'ochtends, zondag 15 september. De dag hiervoor, zaterdag, is de dag waarop men kan arriveren op Malaga of Granada luchthaven, of per auto. We kunnen eventueel een shuttle service verzorgen, neem hiervoor contact op.

Deze retraîte wordt aangeboden voor de gereduceerde prijs van 750 euro (exclusief vlucht, inclusief accomodatie en maaltijden).


Het thema voor deze retraîte is 'DIEP GAAN' en de focus zal liggen op 'echt gaan voor verandering'. Om heel diep te duiken en op een andere manier weer boven te komen. Om echt bepaalde (ongewenste) onderdelen van je blauwdruk en overtuigingen te veranderen en te optimaliseren, zodat je meer van je Zelf kunt leven. Meer over het doel en de inhoud via deze link.
Deze retreat is echt iets voor jou als je al veel aan jezelf gewerkt hebt en heel graag verder door zou breken samen met een groep gelijkgestemden; als je zin hebt in een zoektocht die een laag dieper gaat.

De inhoud wordt georganiseerd en gegeven door Tanja SmeetsNikki Marquist (alleen Engels sprekend) en Renske van der Zeeuw.

Het maximale aantal deelnemers voor deze retraîte is 10.
Accomodatie vind plaats in glamping tenten. Elke tent bevat een (of twee) bed(den), deken(s), Kussen(s) en schoon linnengoed, afhankelijk van de keuze voor een- of twee persoons tenten.

Voor elke tent is een overschaduwd prive gebiedje om te zitten en ontspannen.
Er is een toiletblok met een compost toilet, douches en wastafels, voor gemeenschappelijk gebruik.
Accomodatie zit bij de retraîte prijs in, beginnend zaterdagavond 14 september, eindigend zondagochtend 22 september. Langer verblijf kan bijgeboekt worden, neem hiervoor contact op.

Maaltijden zijn alle inbegrepen, vanaf  de aankomstdag, zaterdag 14 september tot aan de vertrekdag, zondag 22 september.

Hierbij inbegrepen zijn; ontbijt, lunch, diner en ochtend, middag en avond tussendoortjes. Bij de dranken hoort; koffie, (kruiden)thee, water, limonade, fuitsap en wijn (1 glas per avond inbegrepen). Alle maaltijden zijn gebaseerd op biologisch voedsel en veganistische recepten, maar op aanvraag zijn melk en eieren aanwezig. Er wordt rekening gehouden met allergieën en gevoeligheden. Maaltijden worden georganiseerd en bereid door Eric Kemna, samen met medewerkers (waaronder Beer, Lem en Mar).
Genieten van de omliggende gebieden; er zijn 2 georganiseerde ochtend wandelingen naar prachtige gebieden en 1 dag in de week is een 'vrije' dag, die je door kunt brengen hoe je maar wil (e.g. strand, lezen, praten, Granada bezoeken).
Retraîte dagen: de andere dagen zijn gevuld met retraîte onderwerpen; meditatie, muziek, groepswerk, individuele sessies, etc. Meer informatie hierover via deze link.